PRAVILNIK O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna. Zato smo pripravili ta pravilnik, da boste razumeli, kako zbiramo, uporabljamo, komuniciramo in razkrivamo ter uporabljamo osebne podatke. V nadaljevanju je opisana naša politika zasebnosti kjer vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

 

Našo spletno stran www.deleroi.si oziroma aplikacijo Feel the Energy/Začuti energijo lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če uporabljate kakršnokoli storitev, ki potrebuje prijavo ali se naročite na obveščanje.

OSEBNI PODATKI

QMI SD d.o.o. sezavezuje,daboosebnepodatke,pridobljenepri prijavi na spletni strani oziroma preko aplikacije Začuti energijo/Feel the Energy, pri prijavi na e-noviceoziroma pri izpolnitvi katerekoli druge rubrike, ki zahteva vnos osebnih podatkov,varovalskladnoz Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter uredbo GDPR.

Uporabnik z vpisom osebnih podatkov ter označitvijo polja, da se strinja s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti poda izrecno osebno soglasje (v nadaljevanju: soglasje), da QMI SD d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke, in sicer naslednje kategorije osebnih podatkov:

 • podatke, ki se nanašajo na uporabnika: ime in priimek, naslov stalnega bivališča, telefonska številka, mobilna številka, elektronski naslov, spol, datum rojstva,
 • podatki o nakupih in obračunanih ugodnostih, zlasti pa: datumi, vrste in vsebine nakupov,vrednosti nakupov, načini plačila, obračunane ugodnosti, številka računa, številka dokumenta,
 • podatke o poslanih oglasnih sporočilih: datumi pošiljanja sporočila, vsebina oglasnih sporočil, načini pošiljanja sporočil.

SOGLASJE in NAMEN ZBIRANJA PODATKOV

Uporabnik z označitvijo ustreznega polja o sprejemu splošnih pogojev in politike zasebnosti soglaša, da QMI SD d.o.o.  podatke iz tega člena obdeluje in zbira za namene:

 • statističnih obdelav,
 • izvajanja trženjskih raziskav,
 • pošiljanja oglasnih gradiv,
 • obveščanja o novostih v izdajateljevi ponudbi in poslovanju izdajatelja ter njegovih poslovnih partnerjev,
 • obdelave preteklega nakupnega obnašanja,
 • telefonskega in pisnega anketiranja,
 • izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci,
 • neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja,
 • objavo fotografij iz dogodkov, srečanj in delavnic, ki jih QMI SD d.o.o. organizira.

Uporabnik s podajo soglasja hkrati potrjuje resničnost vseh navedenih osebnih podatkov in hkrati potrjuje, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr. pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

S pomočjo uporabljene programske opreme se zbirajo in shranjujejo tudi nekateri tehnični podatki, vključno z IP-naslovom uporabnika. Uporabnik se zaveda, da je lastnik storitev dolžan na utemeljeno zahtevo in ob zakonski podlagi podatke o uporabniku posredovati državnim organom, kadar so podani razlogi za sum storitve kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

QMI SD d.o.o. si pridružuje pravico do shranjevanja informacij na uporabnikovem računalniku, tablici ali telefonu v obliki piškotka (’’cookie’’) ali podobne datoteke, katere namen je prilagoditi spletni portal željam uporabnikov in zagotavljanje uporabnikom prijaznih spletnih storitev. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

SPREMEMBE PODATKOV

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi in lahko kadarkoli zahteva, da upravljalec trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Upravljalec podatkov bo v primeru pošiljanja sporočil iz prejšnjega odstavka uporabnikom na preprost način omogočil odjavo od prejemanja sporočil. Morebitne odjave lahko uporabnik uredi na sledeč način:

 • pošlje elektronsko sporočilo na feeltheenergysandi@gmail.com;
 • pošlje pisno zahtevo, poslano na naslov: QMI SD d.o.o., Grintovška 36, 4000 Kranj;
 • lahko se odjavi preko povezave ”odjava”, ki se nahaja v nogi vsakega prejetega elektronskega

časopisa.

Upravljalec podatkov se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil do preklica te privolitve oziroma le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani.

VARSTVO

QMI SD d.o.o. uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki izvajamo ukrepe, ki so zasnovani tako, da te podatke zaščitijo pred izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem. Podatkov v vseh primerih sicer ne moremo zavarovati pred kakršnokoli izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem, prizadevamo pa si preprečiti take nesrečne dogodke.

 

Spletna stran www.deleroi.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb «DA« soglašate z njihovo namestitvijo.