Plačilo

Za vas smo pripravili več različnih načinov plačila. Vi boste izbrali najustreznejši način plačila v samem postopku nakupa blaga.

Plačilo z gotovino (po povzetju)

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov ali na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Pri izbiri plačila po povzetju je doplačilo v znesku 4,00 Eur za stroške poštnine.
 
Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron, Maestro, Activa ali American Express.
 
Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja QMI SD d.o.o. v Kranju, je potrebno kupnino predhodno plačati  pred prevzemom.

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu (s splošno položnico) boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN-01. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net …),lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Plačilo prosimo izvedite pred dostavo naročenega blaga. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN-01, vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš email.
 
V primeru kakršnihkoli vprašanj lahko pokličete na tel. št.: 04/23 56 200 ali pišete na: info@deleroi.si

Spletna stran www.deleroi.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb «DA« soglašate z njihovo namestitvijo.